YouTube kanaal CorrosieLABS

Het YouTube kanaal ''CorrosieLABS''  geeft beeldmateriaal weer over de voortgang van het Interreg project Praktijklab Corrosie & Isolatie. 
Ook opnames van events en bijeenkomsten zijn hier te zien. 

YouTube kanaal link

Video CorrosieLABS

Benieuwd wat we allemaal doen bij onze CorrosieLABS?

Kijk dan nu onze video over de CorrosieLABS.

Video CorrosieLAB Scalda

Video CorrosieLAB Antwerp Maritime Academy

Video CorrosieLAB Sirris

29-11-2022 Opening Praktijklab Corrosie & Isolatie voor Industrieel Praktijkonderzoek bij Scalda

Op dinsdag 29 november 2022 vond de opening plaats van het Praktijklab Corrosie & Isolatie voor Industrieel Praktijkonderzoek bij Scalda te Terneuzen. Bekijk hier de video.

Webinar CorrosieLABS - de asset owner aan het woord

Opname webinar CorrosieLABS op 25 mei 2021 met presentaties van onze projectpartners, in het Interreg project Praktijklab Corrosie & Isolatie, North Sea Port en Zeeland Refinery over innovaties op het gebied van corrosie.

Webinar CorrosieLABS - KAEFER aan het woord

Opname webinar CorrosieLABS op 29 juni 2021 met projectpartner KAEFER over hun kennis en ervaring op het gebied van corrosie én corrosie onder isolatie (CUI).

Webinar CorrosieLABS - Sirris en C-Cube aan het woord

Opname webinar CorrosieLABS op 8 juli 2021 met projectpartner Sirris en C-Cube. Sirris licht het CorrosieLABS toe en de mogelijkheden om innovaties op het vlak van sensortechnologie en O&M te ontwikkelen en testen in een realistische omgeving. 
Tijdens dit webinar deelt C-Cube hun ervaring in verschillende toepassingen, zoals bruggen, sluizen, damwanden en offshore constructies.